Utolsó napok a videófeltöltésre!

Megkezdődött a nagy hajrá a XI. Csíki Versünnep online versenyszakaszában, hiszen a videók feltöltésének határideje most vasárnap (2023.04.30) éjfél! Csodálatos videókat kaptunk eddig, ráadásul nagy számban érkeztek szavalatok az alsós osztályokból is, aminek hihetetlenül örülünk, mivel ők lesznek a Csíki Versünnep versenyzőinek következő generációja.

Az online verseny során nincs más teendőd, mint regisztrálni (ha még nem tetted meg idén vagy a korábbi években) és belépni a fiókodba. Itt találsz egy űrlapot, amit értelemszerűen ki kell tölteni és itt tudod feltölteni a maximum 500MB méretű, avi vagy mp4 kiterjesztésű videódat.

Az idei évben ünnepeljük Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóját, így most az ő költeményei vannak fókuszban, de – ahogy ez a korábbi években is lenni szokott – nem jelent előnyt, ha Petőfi költeményt szavalsz és nem jelent hátrányt sem, ha másik költő művét szeretnéd előadni. A lényeg, hogy élvezd a szavalást, leld örömödet a kiválasztott vers elénk tárásában.

Az se baj, ha még csak most került a látóteredbe a Csíki Versünnep, nem muszáj most nekiállnod verset keresgélned, biztosan tanultatok már verseket az iskolában is, ha bármelyiket közel érzed magadhoz, akkor nyugodtan vedd videóra annak elszavalását!

Abban az esetben, ha meg tudod oldani, hogy a hagyományos, Csíkpálfalván megrendezett versenyen vegyél részt, akkor a jelentkezésedet ráér 2023.05.16 éjfélig leadni, ugyanúgy a fiókodban található űrlapon keresztül.

A részletes versenykiírást, a fontos és hasznos tudnivalókat ITT találjátok.

Várjuk jelentkezésedet!

Versenykiírás

Idén sem marad el a Csíki Versünnep, mi több, személyesen és online is részt lehet majd venni rajta!

Sírtunk! Mert megérintett bennünket a vers. Mert a lelkünket ölelte át a versmondók hite. Mert olyan fiatalok vannak közöttünk, akikre már most büszkék vagyunk. Mert jó magyarnak lenni.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál? Akkor kattints IDE!

Regisztráció

Regisztráció

Már regisztrált felhasználó vagy? Akkor jelentkezz be ITT.