Már csak 3 nap van hátra!

Kedves Versünneplők!

Szép számmal érkeztek be idáig a csodásabbnál csodásabb videók, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján biztosan sokan fogtok még videókat feltölteni a következő napokban, legalábbis mi nagyon számítunk rá!

Amire fontos odafigyelni már a rögzítés előtt vagy közben:

  • nem szükséges profi videós eszköz a felvételek rögzítéséhez, elég egy telefon (ezt lehetőleg álló helyzetben használd)
  • a telefonon még a rögzítés megkezdése előtt állítsd be, hogy ne a legmagasabb HD minőségben rögzítsen, mert nagyon nagy lesz a fájl mérete (a maximum feltölthető fájlméret 300MB)
  • ha mégis nagyobb lett a felvétel, mint 300MB, akkor sincs katasztrófa, töltsd fel Google Drive-ba vagy YouTube-ra (láthatóságot majd úgy állítsd, hogy mi is hozzáférjünk), tölts fel egy 1-2 másodperces bármilyen videófájlt a nevezéskor, a Drive vagy Youtube linket pedig tedd be a megjegyzésbe

Kérünk, Titeket, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra a feltöltést, nehogy a rendszer terheltségén múljon a nevezésetek! Sajnos nagyon feszes a menetrend, most nem fogjuk tudni a határidő után érkezett felvételeket befogadni.

Szintén kérjük a személyes Versünnepen indulni vágyókat, hogy ne halogassák a nevezést, a rendezvény szervezése céljából nagyon megköszönjük, ha minél hamarabb látjuk, hogy hány versmondóra számíthatunk.

Hajrá Versünneplők!

Versenykiírás

Idén sem marad el a Csíki Versünnep, mi több, személyesen és online is részt lehet majd venni rajta!

Sírtunk! Mert megérintett bennünket a vers. Mert a lelkünket ölelte át a versmondók hite. Mert olyan fiatalok vannak közöttünk, akikre már most büszkék vagyunk. Mert jó magyarnak lenni.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál? Akkor kattints IDE!

Regisztráció

Regisztráció

Már regisztrált felhasználó vagy? Akkor jelentkezz be ITT.