Elindult a XII. Csíki Versünnep!

Kedves Versünneplők, Barátaink, Költészetkedvelő Iskolások és Pedagógusok!

A várakozás véget ért, ismét itt az idő, hogy szembesüljünk a szavak erejével, a költészet varázsával. Tudjuk, sokan vártátok már a pillanatot, hogy újra megmutathassátok, mennyire gazdag és változatos a magyar költészet, és hogy Ti magatok milyen egyedi módon tudjátok azt továbbadni.

Ha szereted a verseket, akár olvasni, akár szavalni, netalán írni is, akkor itt a helyed Csíki Versünnep több mint egy verseny: egy ünnep, ahol a magyar nyelv és költészet áll a középpontban. Egy olyan esemény, amely hidat állít magyar és magyar között, bármilyen távol is éljünk egymástól. Egy lehetőség arra, hogy megosszuk egymással és a világgal a magyar nyelv és költészet szépségét, sokszínűségét.

Két hét áll rendelkezésetekre, hogy bekapcsolódjatok ebbe a különleges versenybe az online videóitok feltöltésével, és még további két hetetek van a személyes versenyre való jelentkezésre.

Ezúttal is, mint minden évben, a nevezési folyamat egyszerű és gördülékeny. A részletekért, az útmutatásért látogass el a Versenykiírás oldalra, ahol minden információt megtalálsz, ami a sikeres nevezéshez szükséges. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy megmutassátok tehetségeteket!

Várunk szeretettel és izgalommal, hogy újra együtt ünnepelhessük a szavak és a költészet erejét.

Versenykiírás

Idén sem marad el a Csíki Versünnep, mi több, személyesen és online is részt lehet majd venni rajta!

Sírtunk! Mert megérintett bennünket a vers. Mert a lelkünket ölelte át a versmondók hite. Mert olyan fiatalok vannak közöttünk, akikre már most büszkék vagyunk. Mert jó magyarnak lenni.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál? Akkor kattints IDE!

Regisztráció

Regisztráció

Már regisztrált felhasználó vagy? Akkor jelentkezz be ITT.