Csak Ady verssel indulhatok?

Nagyon örülünk, hogy folyamatosan érkeznek a jelentkezések a VII. Csíki Versünnepre. Természetes, hogy minél nagyobb az érdeklődés, annál több kérdéssel is kerestek meg bennünket. Mindkettővel kapcsolatban a továbbiakban is csak bátorítani tudunk benneteket!

Arra az esetre, ha a Te kérdésed is az lenne, hogy feltétlenül Ady Endrétől kell-e verset választani a Versünnepen való nevezéshez, akkor a válaszunk, hogy: csak akkor, ha az áll a szívedhez a legközelebb. Mi ugyanis szívből szóló szavalásokat szeretnénk (micsoda alliteráció!) hallani, és ha nem találsz Ady Endre versei között olyat, amivel igazán azonosulni tudnál, akkor semmiképp se alkudj meg!

A Versünnepen tehát bármilyen verssel lehet nevezni, függetlenül az adott évben fókuszba állított költőtől (2019-ben: Ady Endre), a lényeg, hogy élvezd a költemény megtanulását és előadását.

A Csíki Versünnep szervezői

 

Versenykiírás

Idén sem marad el a Csíki Versünnep, mi több, személyesen és online is részt lehet majd venni rajta!

Sírtunk! Mert megérintett bennünket a vers. Mert a lelkünket ölelte át a versmondók hite. Mert olyan fiatalok vannak közöttünk, akikre már most büszkék vagyunk. Mert jó magyarnak lenni.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál? Akkor kattints IDE!

Regisztráció

Regisztráció

Már regisztrált felhasználó vagy? Akkor jelentkezz be ITT.