Jelentkezési határidő MA éjfél!

Kedves Verskedvelők!

Ne felejtsétek el, hogy a 2023.05.19-én, Csíkpálfalván megrendezésre kerülő XI. Csíki Versünnep nevezési határideje ma éjfél. A nevezést a regisztrált fiókotokon belül, a Jelentkezés versünnepre nevű űrlapon keresztül tudjátok leadni. Mindenkinek két verset kell megjelölnie és megtanulnia, de a Versünnepen majd csak egy költeményt kell elszavalni, a zsűri fogja kiválasztani, melyiket szeretné hallani.

Idén is neves irodalmárok, előadóművészek és pedagógusok alkotják a zsűrit és értékes könyvjutalmakban részesülnek a legjobbak. A középiskolai korosztály legtehetségesebb szavalói meghívást kapnak emellett a XI. Székelyföldi Varga Sándor Verstáborba is.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni az Országos Széchenyi Könyvtárnak felajánlásukért, hogy további értékes könyvekkel bővítsék a Versünnep kiosztásra kerülő díjait.

Eredményhirdetés a személyes Versünnep résztvevői számára még aznap megtartásra kerül, az online versenyzők számára pedig 2023.05.20-án tesszük ki az eredményeket weboldalunkra és Facebook oldalunkra, illetve Youtube csatornánkra.

Találkozzunk pénteken, a XI. Csíki Versünnepen!

Versenykiírás

Idén sem marad el a Csíki Versünnep, mi több, személyesen és online is részt lehet majd venni rajta!

Sírtunk! Mert megérintett bennünket a vers. Mert a lelkünket ölelte át a versmondók hite. Mert olyan fiatalok vannak közöttünk, akikre már most büszkék vagyunk. Mert jó magyarnak lenni.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál? Akkor kattints IDE!

Regisztráció

Regisztráció

Már regisztrált felhasználó vagy? Akkor jelentkezz be ITT.