Facebook Közönségverseny

ELINDULT A KÖZÖNSÉGVERSENY!!!
(Szavazás vége: 2020. június 8.)

Befejeződött a nevezés a VIII. (Online) Csíki Versünnepre. Több mint száz regisztrációnk érkezett és a nevezők több mint fele a most induló Facebook Közönségversenyen is részt kíván venni.

Ezúton is köszönjük a sok színvonalas előadást, a zsűrinek igen nehéz dolga lesz!

Addig is, amíg nem sikerül dönteniük (eredményhirdetés: 2020. június 12.), addig – az ehhez hozzájáruló – diákoknak lehetőségük van megmérettetni a nagyérdemű előtt is.

A Csíki Versünnep Facebook oldalán ugyanis egy külön közönségverseny keretein belül keressük azt a három előadást, melyek a legtöbb ember szívét közelebb tudták csalogatni a költészethez és a Csíki Versünnephez, méghozzá úgy, hogy a legmagasabb számú kedvelést (lájk, szeretet és ölelés jelet) tudták összegyűjteni 2020. június 08-ig.

 

A Facebook közönségverseny nyerteseit (első három helyezettjét) a Csíki Versünneptől függetlenül díjazzuk az alábbiak szerint:

I. helyezett: Huawei tablet, mely szimbolizálja egyrészről az idei év különleges, online mivoltát és utal 2020-ra, mint Trianoni emlékévre, az összetartozás évére – kívánjuk, hogy a győztes használja nyereményét kapcsolattartásra, művelődésre

II. helyezett: egy 10 könyvből álló értékes könyvcsomag

III. helyezett: egy 7 könyvből álló értékes könyvcsomag

 

Sok sikert kívánunk minden indulónak!

Versenykiírás

Idén sem marad el a Csíki Versünnep, mi több, személyesen és online is részt lehet majd venni rajta!

Sírtunk! Mert megérintett bennünket a vers. Mert a lelkünket ölelte át a versmondók hite. Mert olyan fiatalok vannak közöttünk, akikre már most büszkék vagyunk. Mert jó magyarnak lenni.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál? Akkor kattints IDE!

Regisztráció

Regisztráció

Már regisztrált felhasználó vagy? Akkor jelentkezz be ITT.