ELINDULT A KÖZÖNSÉGVERSENY!!!
(Szavazás vége: 2020. június 8.)

Befejeződött a nevezés a VIII. (Online) Csíki Versünnepre. Több mint száz regisztrációnk érkezett és a nevezők több mint fele a most induló Facebook Közönségversenyen is részt kíván venni.

Ezúton is köszönjük a sok színvonalas előadást, a zsűrinek igen nehéz dolga lesz!

Addig is, amíg nem sikerül dönteniük (eredményhirdetés: 2020. június 12.), addig – az ehhez hozzájáruló – diákoknak lehetőségük van megmérettetni a nagyérdemű előtt is.

A Csíki Versünnep Facebook oldalán ugyanis egy külön közönségverseny keretein belül keressük azt a három előadást, melyek a legtöbb ember szívét közelebb tudták csalogatni a költészethez és a Csíki Versünnephez, méghozzá úgy, hogy a legmagasabb számú kedvelést (lájk, szeretet és ölelés jelet) tudták összegyűjteni 2020. június 08-ig.

 

A Facebook közönségverseny nyerteseit (első három helyezettjét) a Csíki Versünneptől függetlenül díjazzuk az alábbiak szerint:

I. helyezett: Huawei tablet, mely szimbolizálja egyrészről az idei év különleges, online mivoltát és utal 2020-ra, mint Trianoni emlékévre, az összetartozás évére – kívánjuk, hogy a győztes használja nyereményét kapcsolattartásra, művelődésre

II. helyezett: egy 10 könyvből álló értékes könyvcsomag

III. helyezett: egy 7 könyvből álló értékes könyvcsomag

 

Sok sikert kívánunk minden indulónak!